Despre mine

Fotografia mea
Greetings friends, sunt Cezara și vă invit să aflați despre mine din categoriile aferente profilului căt și din poeziile/ prozele pe care le citiți pe blog. :) De asemenea, pe blog o să întâlniți atât poezii/ proze propri cât și poze, melodii, videoclipuri sau creații realizate de alte persoane. Cheers!

21 octombrie, 2010

Liniște și insomnie

Pe o plajă goală, deranjată doar de paşii pescăruşilor, se află un cort departe în zare, un cort de două persoane. Marea atât de liniştită şi curată, plaja noastră cu nisipul ei fin, şi soarele ce ne-a trezit. O altă dimineaţă pe izopren. Un cupidon stătea pe una dintre băncile umede şi privea cu aer absent la noi. Două umbre mişunau pe plajă lipsite de visul zilei, aşteptând noaptea răcoroasă de vară şi muzica ce va urla nebună în boxele teraselor de pe faleză.
Nisipul se ridică în ritmul paşilor. În jurul focului eram noi dansând, parcă şi valurile făceau la fel. Chitarele se auzeau simetrice pe malul mării, cântând până când soarele apare, suntem şoimii liberi ce zboară pe cerurile noastre, cupidonul se sprijiniă de barca eşuată și, bătând pe ritm, adoarme pe nisip . Curând şi noi o să rămânem îmbrăţişaţi în cortul ferit.
La fel e fiecare seară, iar dimineaţa - o plajă goală cu două inimi ce rătăcesc haihui în rouă. Mereu, în orice anotimp - scăparea noastră e acolo, aşa cum este azi, va fi şi mâine, totul simplu şi pustiu. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu